Egen träningslokal

Vår träningslokal ligger på samma ställe som kontoret, Måttgränd 74, 90624, Umeå och är till för dig som är brukare hos oss.  Hit kan du komma och träna både konditions- och rörlighetsträning. Vi har även en del utrustning som möjliggör enklare styrketräning för dig som önskar det. Medan du tränar så kan dina assistenter slå sig ned i vår massagestol eller varför inte göra dig sällskap i träningen genom att ro i vår roddmaskin och göra lite crunches/situps på pilatesbollen?

Ökat välmående med träning                               

Träning är lika viktigt för dig som sitter i rullstol som det är för gående, om inte ändå viktigare för dig med funktionsnedsättning så du kan bibehålla din självständighet.  Vi vill möjliggöra detta genom att erbjuda dig de förutsättningar som krävs för att du också t.ex. ska kunna hålla i en hantel, höja din puls eller förbättra din rörlighet.  Att du sedan kan välja att se på TV medan du tränar ser vi som en bonus.

Hos oss finns taklyft, midjebälte och glidbräda. Du använder det redskap du behöver för att förflytta dig till och från rullstolen.  Att nyttja träningslokalen är helt kostnadsfritt för våra brukare.

Oavsett vilka mål och förutsättningar du har med din träning så hoppas vi att du hittar något som du tycker om och som du vill fortsätta med. Gör du inte det i våra lokaler så har vi ett rabattavtal för dig som vill träna på en större träningsanläggning i Umeå. För mer information kontakta oss.

Ta gärna en titt i vårt galleri. Klicka på bilderna så blir de större.